BildPovelkryssning

Följ med oss till havs! Den 15-16 maj 2019 ger vi alla medlemmar tillfälle att ses på vår sällskapskryssning, den åttonde i ordningen. Missa inte detta uppskattade evenemang! Aktiviteter i bästa Ramel-tappning som Povel-frågesport, musik, filmvisning med mera. Detaljerat program kommer senare.

Antalet deltagare är begränsat och det är först till kvarn som gäller ...

 

OBS! ANMÄLAN ÄR BINDANDE

 

Vi reser med M/S Birka som går Stockholm-Mariehamn tur och retur på 21 timmar. Vi har tillgång till konferenslokaler där vi sällskapar.

 

Vi bor i s k "Seaview Komfort 2-bäddshytter" på däck 7-9 med fönster mot havet, dusch, wc, tv, kylskåp och kassaskåp.

 

Det blir gemensamma måltider och aktiviteter under hela resan, men det blir också tid över för besök i taxfreebutikerna och danssalongerna.

 

                                      1 790:-- för två personer i dubbelhytt

                                    1 050:-- för en person i enkelhytt

 

I priset ingår middagsbuffé inklusive öl, vin och läsk samt frukost och lunchbuffé på hemresan. Dessutom ingår förstås Povel Ramel-sällskapets program med aktiviteter i konferensavdelningen.

 

Avgång från Stadsgårdsterminalen vid Slussen i Stockholm onsdag den 15 maj kl 17.00. Ankomst till Stockholm torsdag den 16 maj kl 14.00.

 

Anmälan genom betalning till pg 49 27 51-3 så snart som möjligt, men senast den 1 april (Märk talongen Birka + ert/era namn). Vid eventuell överbokning återbetalas pengarna.

 

Frågor per e-post till Anders Lundquist: 

info@povelramelsallskapet.se eller Povel Ramel-sällskapet c/o Anders Lundquist, Fleminggatan 91, 112 45 Stockholm) 

  

VARMT VÄLKOMMEN OMBORD!

 


Povel i Lund del 19, 9/2 2019 - Kalle Lind m.fl.

 

Lördagen den 9 februari 2019 kl 14:00-17:00 inträffar nästa genomförande i serien "Povel i Lund", nr 19 i ordningen.

 

Platsen blir restaurang Viva på Karlhögstorg 10 E i Lund (Buss 1 mot Klostergården, hållplats Järnåkraskolan).

 

Inledningsvis inmundigas traditionell Grynkorv med potatismos, skirat smör, bröd och lingon. Grynkorven tillverkas av den internationellt omtalade Eriksons chark AB, Storgatan 11 i Nossebro, som under flera år tilldelats VM-guldmedalj i Grynkorvstillverkning. Vegetariskt alternativ kan väljas och bokas vid anmälan.

 

Den store skånske kultur- och radioprofilen Kalle Lind kåserar under rubriken: "Tråkighetens svurnaste fiende - Povel Ramel" som är en utdvidgning av Sveriges Radios program med samma titel.

 

Efter det framförandet inträffar traditionell vätskekontroll. 

 

Träffan avslutas med en total musikalisk oreda tillsammans med Nils Bondesson, Per Högberg, samt Skånes främsta manliga och mångstämmiga sångkvarteett, Quartetten.

 

Deltagarantalet är begränsat varför intresseanmälan först måste ske till  sven.perup@gmail.com eller via telefon 0706-986555 senast den 3 februari!

 

Kostnaden blir endast 280:-/person, som mycket lämpligtvis överförs till konto "Povel i Lund", Svenska Handelsbanken Cl 6759, kontonummer 730 153 568. Viktigt är att skriva avsändarens namn i samband med inbetalningen.

 

Gäster är givetvis välkomna. En bra ingång till medlemskap! Priset för dem är också enbart 280:-/person.

 

I avgiften ingår mat och lättöl/vatten. Vin, starkare öl och annat handlas i baren och betalas individuellt och separat.

 

Hjärtligt välkomna!