Kallelse till årsmöte med Povel Ramel-sällskapet 20/5 2017 (Nytt datum)

 

På grund av praktiska omständigheter efter det hemska terrordådet i Stockholm den 7 april blev det planerade mötet den 8 april inställt. Här kommer därför en ny kallelse till samtliga medlemmar som hälsas mycket välkomna till Povel Ramel-sällskapets nionde årsmöte LÖRDAG DEN 20 MAJ 2017, KL 13.00 i Börssalen, Svenska Akademiens lokaler, Källargränd 4 (intill Stortorget). Även i år rundar vi av mötet med en eller annan överraskning. MISSA INTE DETTA!

Tänk på att "Affären Ramel" inte tar andra betalningsmedel än kontanter. Passa på att handla CD, DVD, böcker och annat i det digra sortimentet. Lägg också gärna ett bud på något objekt i vår auktion.

ANMÄLAN TILL ÅRSMÖTET VILL VI HA SENAST DEN 12 MAJ via mail till  info@povelramelsallskapet.se  eller brevledes till Povel Ramel-sällskapet c/o Anders Lundquist, Fleminggatan 91, 112 45 Stockholm.

Dagordningen är densamma som distribuerades med den förra kallelsen. Den går även, tillsammans med bl a verksamhetsberättelsen, att hitta i Dokumenarkivet HÄR!

 

 

Karamelodiktstipendieutdelning 10 juni 2017

2017 års KaRAMELodiktstipendium kommer att delas ut LÖRDAG DEN 10 JUNI KLOCKAN 15.00. Platsen blir Lasse i Parken med adress Högalidsgatan 56 i Stockholm. Information om Lasse i Parken finns HÄR!

 

Povelkryssning söndag – måndag 21 - 22 maj, 2017

Den 21-22 maj 2017 reser ett antal medlemmar på sällskapskryssning - för sjätte året i rad. Det blir aktiviteter i bästa Ramel-tappning som Povel-frågesport, musik, filmvisning med mera. Detaljerat program kommer senare.

ANMÄLAN KAN EJ LÄNGRE GÖRAS!

Vi reser med M/S Birka som går Stockholm-Mariehamn tur och retur på 22 timmar. Vi har tillgång till konferenslokaler där vi sällskapar.

Vi bor i s k "Seaview Komfort 2-bäddshytter" på däck 7-9 med fönster mot havet, dusch, wc, tv, kylskåp och kassaskåp.

Det blir gemensamma måltider och aktiviteter under hela resan, men det blir också tid över för besök i taxfreebutikerna och danssalongerna.

I kryssningen ingår midagsbuffé inklusive öl, vin och läsk samt frukost och lunchbuffé på hemresan. Dessutom förstås Povel Ramel-sällskapts program med aktiviteter i konferensavdelningen.

Avgång från Stadsgårdsterminalen vid Slussen i Stockholm söndagen den 21 maj kl 18.00. Ankomst till Stockholm måndagen den 22 maj kl 15.45.

LÄNKA TILL PROGRAM FÖR RESAN HÄR!

Frågor per e-post till Anders Lundquist: info@povelramelsallskapet.se

eller Povel Ramel-sällskapet c/o Anders Lundquist, Fleminggatan 91, 112 45 Stockholm.

Varmt välkommen ombord!